Najpopularniji makedonski pevač, Toše Proeski nastavlja da osvaja prostore bivše Jugoslavije. Tako je nedavno ovaj popularni pevač boravio u Sloveniji gde je snimio jedan zanimljiv duet s Anjom Rupel. O čemu je reč, otkriva Toše:
Toše Proeski: Oduvek sam bio oduševljen kako Anja peva, a jako mi godi što ona nije štedela komplimente na račun mog pevanja i karijere. Do dogovora oko dueta je došlo slučajno, kao što to obično biva u životu. Pesma je jako dobra, duet smo uradili na obostrano zadovoljstvo i nadam se da će se sve to dopasti publici.
Malo je poznato da si se bavio kik boksom i da prilično dobro vladaš ovom borilačkom veštinom. Da li ti to služi za samoodbranu, ili...
Toše Proeski: Isključivo za samoodbranu, čak bih rekao da mi kik boks ni za to ne služi, već da se izduvam i da budem u kondiciji kad izađem na scenu. Ranije sam trenirao svakodnevno i prilično mi je dobro sve to išlo, ali u poslednje vreme zbog obaveza oko muzike, jedva da jednom nedeljno odem do sale. Ko zna, možda će naići period kada ću biti u prilici da se više posvetim vežbanju, jer je ovaj sport moja davnašnja ljubav.