Toshe Proeski
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Toshe Proeski

Najbolji forum o nashem andjelu Toshetu!

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Nina Badric o Toshetu Proeskom

Ići dole 
AutorPoruka
Toshyca :)
Admin
Admin
Toshyca :)

Broj poruka : 138
Datum upisa : 25.06.2008

Nina Badric o Toshetu Proeskom Empty
PočaljiNaslov: Nina Badric o Toshetu Proeskom   Nina Badric o Toshetu Proeskom Icon_minitimeNed Jul 06, 2008 2:22 am

U intervju za Nacional između ostalog Nina je izjavila sljedeće o svom voljenom kolegi:

“Nismo bili bliski prijatelji kao što je bio s Tonyjem Cetinskim, ali smo se poznavali. Sretali smo se na koncertima, a osobito pamtim naše druženje na Tonyjevu koncertu u Umagu gdje sam ga prvi put upoznala. Posebno pamtim kada je u neformalnom druženju nakon koncerta zapjevao “Zajdi, zajdi jasno sonce“. Pjevao je s toliko srca da sam se u sekundi rasplakala i pomislila: “Bože moj, koliko ovaj dečko voli glazbu.“ Trebali smo u prosincu ove godine zajedno krenuti na dvoransku turneju kojoj sam se neizmjerno veselila, no na moju veliku žalost, do toga nije došlo. Toše je bio jedinstven. Ne samo kao iznimno muzikalan pjevač, nego i kao čovjek. Imao je veliko srce i niste mogli ne prepoznati tu dobrotu koja je zračila iz njegovih očiju. Bio je pošten, što me kod njega posebno oduševilo. Svatko ima svoju misiju na zemlji, njegova je očito ovdje završila. Bog ga je sigurno ovako čistog srca htio uzeti k sebi gore.“
Nazad na vrh Ići dole

Nina Badric o Toshetu Proeskom
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Toshe Proeski :: *O nashem andjelu* :: Toshe Proeski-
Skoči na: