lela21
Broj poruka : 91 Datum upisa : 28.08.2008 Godina : 31 Lokacija : novi beograd
| Naslov: cuvene poslednje reci Sub Avg 30, 2008 8:47 am | |
| Bicemo bezbedni iza ovog stakla. Naravno da je sterilno. Tako je pitom da mozes i glavu da mu gurnes u usta. Bio je svez prosle nedelje. Ovo su jestive pecurke. Preseci crvenu zicu... I treba tako da se cuje. Ma imamo dovoljno goriva za jos par sati leta. Ne boj se, napadaju samo kad su gladni. Mogu da zadrzim dah duze od tebe. Sef nece da se ljuti. Ajde da pitamo ove fine OVK vojnike za pravac. Ne brini se, duso, skupice se na pranju. Nikad me nece naci u ovom ormanu. Nista ne moze da podje naopako. Daj mi sibicu. Cini mi se da je rezervoar prazan. Naravno da polarni medvedi ne mogu da udju u iglo. Ne treba mi telohra... Samo im kazi da si moj prijatelj. Veruj mi! Uopste ne boli. Noz nije pravi. Ne brinite se, puska je zakocena. Popij ovo. Ha! Ta stvarcica ne bi ni muvu ubila. Duso, siguran sam da sam zakljucao vrata. Padobrani se ne otvaraju samo na filmu. Jos samo malo benzina, da raspali vatru... Ne brini se, na Kosovu je sada bezbedno. Odatle ne bi ni slona pogodili. I'll be back. Ej <hik>, pridrzite mi <hik> pivo i gledajte ovo. Sada je trenutak. Sve ili nista... Ha! Tu pricu su izmislili samo da bi plasili decu. Niko nece saznati. Nemas ti muda da povuces obarac! Ups! Jel to dobro ili lose? Hej, pa to sisti... |
| |
|