Toshyca :) Admin
Broj poruka : 138 Datum upisa : 25.06.2008
| Naslov: Bivsha Toshina devojka i dalje po novinama Sub Jul 05, 2008 10:06 am | |
| Doskora anonimna Andrijana Budimir za tragično preminulim Tošom Proeskim odlučila je tugovati javno, na naslovnim stranicama, pa se uoči 25. januara, dana kad je pjevač trebao proslaviti 27. rođendan, po ko zna koji put prisjetila njihovih zajedničkih trenutaka i opet napala Tošinu menadžericu Ljiljanu Petrović. Uz brojne anegdote, kojima sama sebi uskače u riječ, jer s jedne strane tvrdi da intimu želi zadržati za sebe, a s druge o svemu priča i više nego što je potrebno, Andrijana je najavila kako uskoro otvara kozmetički salon i nije sigurna hoće li se vratiti rukometu, javlja Index. Sve što nije rekla nakon tragedije, Andrijana Budimir ispričala je u sedmičnom časopisu Extra u novom intervjuu, pa sad, uprkos njenoj želji da sačuva intimu (?), znamo za "kamenčić i cvjetić koje su uramili u staklo", "plišano prase" i sve druge igračke i jastuke iz njihovog zajedničkog života. Ponovila je - nije uzela Tošine pjesme za englesko tržište, njegov automobil ni psa, a na brojne napise koji dovode u pitanje njezinu romansu s makedonskom zvijezdom odgovorila je riječima: "Bitno je ono što ja znam". Tošina menadžerica Ljiljana Petrović i dalje je omiljena meta Andrijane Budimir, koja tvrdi kako "nikad nije shvatala njenu posesivnost". "Nisam se miješala u njegov posao, ali ona se miješala u naš privatni život. Govorila mu je da nije ispeglan, da mu ne kuham dobro. (...) Rekao mi je tada da je postala nepodnošljiva", ispričala je Andrijana časopisu Extra. Insistirajući na tvrdnji da su Toše i ona bili stvoreni jedno za drugo, te da je njihov zajednički život prije stravične nesreće bio bez problema, Andrijana je pričala i o povezanosti s njegovom porodicom. I po tom je pitanju (naravno, sve u svrhu čuvanja intime) otišla do najsitnijih detalja: "Više su meni ispunjavali želju za ručak nego njemu. Njegova majka i ja smo bojile kosu jedna drugoj. Imali smo divan odnos". | |
|