Toshe Proeski Najbolji forum o nashem andjelu Toshetu! |
|
| Lexikon nasheg foruma! | |
|
+7Missy Little Angel Toshe 4ever taychi vanja :) Miona_Toshe Toshyca :) 11 posters | Autor | Poruka |
---|
Toshyca :) Admin
Broj poruka : 138 Datum upisa : 25.06.2008
| | | | Toshyca :) Admin
Broj poruka : 138 Datum upisa : 25.06.2008
| Naslov: Re: Lexikon nasheg foruma! Sub Jul 05, 2008 12:25 pm | |
| Osnovna,dosadna pitanja...1.Marjana 2.21.7 3.Beograd 4.Bracu 5.rak Malo zanimljivije....6.Toshe/.../Antonio Banderas/C.Z.Jones 7.Sex & the City 8.Svaka Toshina... 9.Tajno moja 10.Krushevo 11.Zdravlje ljubav...12.Da. 13.Solo 14.Volim osmjeh tvoj...[/i][/quote] | |
| | | Miona_Toshe Admin
Broj poruka : 72 Datum upisa : 25.06.2008 Godina : 29 Lokacija : ♫♪♫♪On the 7th heaven!♫♪♫♪
| Naslov: Re: Lexikon nasheg foruma! Ned Jul 06, 2008 11:05 am | |
|
Osnovna,dosadna pitanja... 1.Tvoje lepo ime.-Miona 2.Datum rodjenja?-3.10 3.Mesto stanovanja?-Nish,Nishka Banja 4.Imash li bracu ili sestre?-Ne,pu-pu ne daj Boze! 5.Horoskopski znak?-Vaga Malo zanimljivije.... 6.Omiljeni pevach/pevachica/glumac/glumica?-Toshe,Zeljko Joksimovic,Justin,Ana Stanic,Kelly,Nelly,Ben Aflek ,Edi Marfi,Orlando BlumLiv Tejlor,Andjelia Dzoli 7.Omiljeni film?-Gospodar prstenowa,Mad evil,Dewojka iz Nju Dersija,Prinezin dnewnik 8.Omiljena pesma?-Swe od Tosheta,Luda,Cry me a river,Dewojka,Say it right,Behinde these henzel eyes..... 9.Pesma koja te rasplache?-Igra bez grnica 10.Mesto izsnova?-Hawaji,Maldiwi i Karibi 11.Najbitnija stvar u zivotu?-Zdrawlje,ljubaw,roditelji i prawi prijatelji ljubav... 12.Are you in looooove? Hmmmm.....YEEEEEEEEEES! 13.Solo ili u vezi?Solo 14.Neki lep stih ili porukica za kraj...Life isn’t waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain | |
| | | vanja :)
Broj poruka : 22 Datum upisa : 06.07.2008 Godina : 28 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: leksikon Ned Jul 06, 2008 12:48 pm | |
| Osnovna,dosadna pitanja... 1.Vanja Ilić 2.4.4.1996. 3.Novi Sad-Puskinova 1a 4.Sestru Nastasja 5.Ovan Malo zanimljivije.... 6.Toshe Proeski i Zeljko Joksimovic i Bryan Adams /Mariah Carey/Mell Gibson, Ritchard Geer i Bruce Willis/Julia Roberts 7.Zadnji koji sam gledala 8.Toshe Proeski-The hardest thing i High Way-Da li znas 9.Sve toshetove i neke od Bryan Adams kao npr. sound of the bugle ili Here i am 10.Raj na zemlji-Kanarska ostrva 11.SVE 12.yes i does, salim se...(ponovo) jesam! 13.Solo 14.ti si malo mače, sto po srcu grebe... volim taj oziljak jer je od tebe... . znate li koliko mi je trebalo da ovo napishem???? | |
| | | taychi
Broj poruka : 3 Datum upisa : 07.07.2008 Godina : 31 Lokacija : paradajz
| Naslov: Re: Lexikon nasheg foruma! Pon Jul 07, 2008 11:06 am | |
| Molim vas da ne otvarate svoje lexikone vec da se samo upishete u ovaj!Hvala!
Osnovna,dosadna pitanja... 1.Tvoje lepo ime.-Tajana 2.Datum rodjenja?-12.7.1993 3.Mesto stanovanja?-Banja Luka 4.Imash li bracu ili sestre?-Seku 5.Horoskopski znak?-rak Malo zanimljivije.... 6.Omiljeni pevach/pevachica/glumac/glumica-nemam...ustvari nemogu da se odluchim...lolz.... 7.Omiljeni film?-big fish 8.Omiljena pesma?far away-nickelback 9.Pesma koja te rasplache?-upravo ta.... 10.Mesto izsnova?Sejsheli.... 11.Najbitnija stvar u zivotu?ljubav,porodica,drugarice..lolz.... ljubav... 12.Are you in looooove? UVEK I ZAUVEK..LOLZ... 13.Solo ili u vezi?solo.....nazalost...... 14.Neki lep stih ili porukica za kraj...[/quote]hm...ponestalo mi inspiracije....lolz | |
| | | Toshe 4ever
Broj poruka : 8 Datum upisa : 07.07.2008
| Naslov: Re: Lexikon nasheg foruma! Pon Jul 07, 2008 11:34 am | |
| Osnovna,dosadna pitanja...1.Tvoje lepo ime.Ema 2.Datum rodjenja?13.06.1994. 3.Mesto stanovanja?Nish 4.Imash li bracu ili sestre?sestru 5.Horoskopski znak?Blizanac/law Malo zanimljivije....6.Omiljeni pevach/pevachica/glumac/glumica?Justin T.,Enrique I.,Toshe,Britney Spears,Rolex,a glumac:Wentworth Miller.... 7.Omiljeni film?Sex and the city.... 8.Omiljena pesma?Ljubaw i tako dalje,air ma i 20 evra..... 9.Pesma koja te rasplache?Toshetowe.... 10.Mesto iz snova?Neko Tropsko Exzoticno mesto.... 11.Najbitnija stvar u zivotu?Ja,moja porodica,sreca,uspeh ljubav...sta je ljubaw? 12.Are you in looooove? ne 13.Solo ili u vezi?u wezi 14.Neki lep stih ili porukica za kraj...[/i] Shta da wam kazem????ljub!
Poslednji izmenio Toshe 4ever dana Uto Jul 08, 2008 5:23 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Little Angel
Broj poruka : 18 Datum upisa : 07.07.2008
| Naslov: Re: Lexikon nasheg foruma! Pon Jul 07, 2008 12:13 pm | |
| 1.Tvoje lepo ime. Nikolina2.Datum rodjenja? 18.11.3.Mesto stanovanja? Begech4.Imash li bracu ili sestre? Dwa brata5.Horoskopski znak? ShkorpijaMalo zanimljivije....6.Omiljeni pevach/pevachica/glumac/glumica? Justin,David Bisbal,Chris Brown,Toshe.../Rihanna,Avril.../Chad Michael Murray/Beatriz Luengo7.Omiljeni film? Step Up 18.Omiljena pesma? Ima ih puno...9.Pesma koja te rasplache? Zajdi Zajdi(ubedljiwo),Boze brani je od zla,Igra bez granica od Tosheta...Salvame od RBD...10.Mesto izsnova? negde u Shpaniji ili Italiji...11.Najbitnija stvar u zivotu? Porodica,prijatelji,zdrawlje,sreca...ljubav...12.Are you in looooove? Ne bash...Samo malkice ...13.Solo ili u vezi? Solo...14.Neki lep stih ili porukica za kraj... Believing is just the begining!![/i] | |
| | | Miona_Toshe Admin
Broj poruka : 72 Datum upisa : 25.06.2008 Godina : 29 Lokacija : ♫♪♫♪On the 7th heaven!♫♪♫♪
| Naslov: Re: Lexikon nasheg foruma! Sre Jul 09, 2008 3:03 pm | |
| Welcome swima i ja sam Ema iz Nisha... | |
| | | Missy
Broj poruka : 7 Datum upisa : 07.07.2008
| | | | Miona_Toshe Admin
| Naslov: Re: Lexikon nasheg foruma! Pon Jul 14, 2008 4:33 am | |
| | |
| | | vanja :)
Broj poruka : 22 Datum upisa : 06.07.2008 Godina : 28 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: Lexikon nasheg foruma! Sre Avg 13, 2008 6:55 am | |
| - Toshe 4ever ::
- Osnovna,dosadna pitanja...
1.Tvoje lepo ime.Ema 2.Datum rodjenja?13.06.1994. 3.Mesto stanovanja?Nish 4.Imash li bracu ili sestre?sestru 5.Horoskopski znak?Blizanac/law Malo zanimljivije.... 6.Omiljeni pevach/pevachica/glumac/glumica?Justin T.,Enrique I.,Toshe,Britney Spears,Rolex,a glumac:Wentworth Miller.... 7.Omiljeni film?Sex and the city.... 8.Omiljena pesma?Ljubaw i tako dalje,air ma i 20 evra..... 9.Pesma koja te rasplache?Toshetowe.... 10.Mesto iz snova?Neko Tropsko Exzoticno mesto.... 11.Najbitnija stvar u zivotu?Ja,moja porodica,sreca,uspeh ljubav...sta je ljubaw? 12.Are you in looooove? ne 13.Solo ili u vezi?u wezi 14.Neki lep stih ili porukica za kraj...[/i] Shta da wam kazem????ljub! kako to mislis da nisi IN LOOOOOVE a da jesi u vezi | |
| | | Wicky =)
Broj poruka : 17 Datum upisa : 20.08.2008 Godina : 29 Lokacija : Kraljevo
| Naslov: Re: Lexikon nasheg foruma! Sre Avg 20, 2008 8:02 am | |
| Osnovna,dosadna pitanja... 1.Tvoje lepo ime - moje ime nije lepo, ali je svejedno vishnja 2.Datum rodjenja? - 23.3.1995. 3.Mesto stanovanja? - Kraljevo 4.Imash li bracu ili sestre? - Brata, starijeg 5.Horoskopski znak? - ovan Malo zanimljivije.... 6.Omiljeni pevach/pevachica/glumac/glumica? - Toshe/.../Dastin Hofman, Tom Kruz.../Andzi, Nikol Kidman... 7.Omiljeni film? Disturbia, Henkok... 8.Omiljena pesma? - Toshine sve, to the moon & back, Beautiful Days i josh neke... 9.Pesma koja te rasplache? - igra bez granica, don't forget me, because of you 10.Mesto izsnova? - Sve sem Srbije... 11.Najbitnija stvar u zivotu? - zdravlje ljubav... 12.Are you in looooove? I love you - nooooo... 13.Solo ili u vezi? - solo 14.Neki lep stih ili porukica za kraj... true friend are hard to find, harder to leave, and impossible to forget | |
| | | lela21
Broj poruka : 91 Datum upisa : 28.08.2008 Godina : 31 Lokacija : novi beograd
| | | | Iceland_girl
Broj poruka : 3 Datum upisa : 25.09.2008
| Naslov: Re: Lexikon nasheg foruma! Čet Sep 25, 2008 8:05 am | |
| Osnovna,dosadna pitanja... 1.Tvoje lepo ime.- Jovana 2.Datum rodjenja?- 14.04 3.Mesto stanovanja?- Keflavik 4.Imash li bracu ili sestre?- sestru(16),brata (23) 5.Horoskopski znak?-Ovan Malo zanimljivije.... 6.Omiljeni pevach/pevachica/glumac/glumica?- ima ih dosta 7.Omiljeni film?-titanic 8.Omiljena pesma?-sve ti dao 9.Pesma koja te rasplache?-kralj izgubljenih stvari 10.Mesto izsnova?-Pariz 11.Najbitnija stvar u zivotu?-ljubav ljubav... 12.Are you in looooove? -Yes 13.Solo ili u vezi?- u vezi 14.Neki lep stih ili porukica za kraj...-- Ljubi vas ja! | |
| | | TOSE-ZAUVEK U MOM SRCU
Broj poruka : 10 Datum upisa : 16.10.2008
| Naslov: Re: Lexikon nasheg foruma! Čet Okt 16, 2008 12:38 pm | |
| - Toshyca ::
- Molim vas da ne otvarate svoje lexikone vec da se samo upishete u ovaj!Hvala!
Osnovna,dosadna pitanja... 1.Tvoje lepo ime. ANA 2.Datum rodjenja? 02.08.96 3.Mesto stanovanja? NIS 4.Imash li bracu ili sestre? DA BRATA 5.Horoskopski znak? LAV Malo zanimljivije.... 6.Omiljeni pevach/pevachica/glumac/glumica? TOSE,NIKOLA KOJO,BRAD PITT,ZAC ERAFON....... 7.Omiljeni film? MI NISMO ANDJELI....... 8.Omiljena pesma? UH IMA IH MNOOOGO(IGRA BEZ GRANICA,PRATIM TE,BOZE CUVAJ JE OD ZLA....) 9.Pesma koja te rasplache? ZAJDI,ZAJDI,JOS I DANAS ZAMIRISE TRESNJA 10.Mesto izsnova? MEXIKO,AKAPULKO 11.Najbitnija stvar u zivotu? LJUBAV,MY FAMILIE ljubav... 12.Are you in looooove? 13.Solo ili u vezi? TRENUTNO SOOLO 14.Neki lep stih ili porukica za kraj... HEY MEDENI! MOGU LI DOBITI REZERVNI KLJUC OD TVOG SRCA DA VIDIM ZA KOGA ONO KUCA DA MU POCUPAM SVE VENE AKO NE KUCA BAR SEKUND ZA MENE! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Lexikon nasheg foruma! | |
| |
| | | | Lexikon nasheg foruma! | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|